alle kategorier
EN

Om os

Hjem> Om os

OM OS

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) er en virksomhed, der leverer fuldstændige bionedbrydelige materialer, PLA-produkter og systemløsninger, grundlagt af et team af eksperter og læger fra Bio-materials Research Center på et velkendt universitet i Kina .

Produkterne har fremragende biologisk nedbrydelighed og fysiske egenskaber af de originale polymermaterialer, som kan erstatte almindelige petrokemiske plastprodukter. Virksomheden innoverer og beriger konstant sin produktserie, som kan bruges i vid udstrækning til emballering af landbrug, fødevarer, affaldsbortskaffelse, farmaceutiske produkter, elektriske apparater og daglige fornødenheder.

Med missionen om "Hjælp med at reducere global plastikforurening og fremme grøn udvikling i verden", fortsætter vores R & D-team konstant med at innovere og følge produktionsstandarderne strengt. Alle vores produkter har bestået de industrielle komposterbare standarder certificeret af europæiske TUV og amerikanske BPI. Har ikke kun overlegen ydeevne, men har også uovertrufne fordele med hensyn til at reducere energiforbruget og kuldioxid (CO2)-emissioner. Vores produkter er med succes kommet ind på markederne i Kina, USA, Italien, Tyskland, Canada, Japan, Finland, Frankrig, Brasilien og andre lande. Efterspørgslen på oversøiske markeder er fortsat enorm.

Vores fabrik

FIRMA TEAM